Skip links

Ben je op zoek naar gordijnen, jaloezieën, duettes of plissé?

Je weet natuurlijk al dat Suus & Sold in Zeeland een grote passie heeft voor alles wat met interieur te maken heeft. Maar wist je al dat wij ook raamdecoratie of raambekleding voor je kunnen verzorgen? Bijvoorbeeld gordijnen, vouw- en rolgordijnen, houten- en aluminium jaloezieën, duettes, plissé en om het compleet te maken is er ook keuze uit mooie designrailsen. Natuurlijk inclusief inmeten en monteren.

Goed gekozen raamdecoratie maakt je huis compleet. Het zorgt voor warmte en sfeer. Het draagt bij aan het verbeteren van de akoestiek en het zorgt ook voor privacy en zonwering.

Wat is het voordeel van raambekleding advies van Suus & Sold?

Het grote voordeel van advies van Suus & Sold is dat wij naar het totale plaatje kijken. De keuze moet natuurlijk mooi passen bij de rest van het interieur. Denk aan de kleuren van de vloer, de muren, de bank etc.. Al bijna 15 jaar komt Suus & Sold bij klanten thuis om interieurplannen samen te stellen. Raambekleding is daar altijd een onderdeel van geweest.

Samen kiezen we de best mogelijke oplossing en natuurlijk de stoffen en materialen die passen bij jouw wensen, de situatie en bij de rest van je interieur.

Wanneer een raambekleding advies?

  • Je hebt al raambekleding maar wilt graag eens iets anders.
  • Je hebt een (nieuwbouw-) huis gekocht en wilt je graag laten voorlichten over de mogelijkheden die er zijn.
  • Je hebt zelf al mooie ideeën maar je loopt vast in de uitvoering.
  • Je wilt je geen zorgen maken of je de juiste keus gaat maken.
  • Je wilt zeker weten dat er goed wordt opgemeten en dat de raambekleding vakkundig wordt gemonteerd.

Hoe gaat raambekleding advies in zijn werk?

Suus & Sold luistert goed naar jouw ideeën. Omdat raambekleding moet aansluiten bij jouw wensen en behoeften vragen wij om een aantal dingen op voorhand met ons te overleggen en of door te sturen. We vragen dit om een zo goed mogelijk advies te kunnen geven op het moment dat we komen met stalen en tevens gaan inmeten bij je thuis.

Neem gewoon eens vrijblijvend contact op!