Skip links
Over Suus & Sold

“Mijn passie is interieur, en alles wat daarmee te maken heeft. Dit is wat ik het allerliefste doe!”

Suus & Sold bestaat alweer 12 jaar. Ik kom in heel Zeeland bij mensen thuis. Het bezoek is echt altijd gezellig! Want hoe leuk is het om lekker samen ideeën voor jouw huis te bedenken en samen te stellen in een plan waarmee je zelf aan de slag kunt. Ik luister altijd goed naar wat je wilt in jouw eigen woonstijl.

Bij mij thuis is het een mix van VT-wonen (ik ben fan!), een vleugje industrieel en het lichte van Scandinavisch wonen. Dat gecombineerd in een oud huis met een balkenplafond, visgraatvloer, openslaande tuindeuren en een veranda met een zinken dak. Krijg je al een beeld? Vorig jaar hebben we het huis van de buren erbij gekocht. Na een heel jaar verbouwen zijn we een heel eind. Beneden is nu mijn kantoor gevestigd. Echt heel fijn om een eigen plek te hebben waar ik klanten kan ontvangen.

Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat ben ik met interieur bezig. Zelfs als ik vrij ben en in een restaurant zit, kijk ik hoe ze het hebben ingericht. Altijd open voor nieuwe ideeën. Inspiratie doe ik op op vakbeurzen, woonbladen, winkels en zeker ook op Pinterest. Ook ben ik veel met verfkleuren bezig. Ik ben namelijk groot fan van verf. Met verf is het vaak alsof je met een toverstafje zwaait. Voor nog geen 45 euro en een ochtendje werk creëer je zo weer een compleet nieuwe sfeer. Als ik niet kan vinden wat ik wil, dan maak ik wat er is tot wat ik zoek.

JENZ Op Zo’ndag

Hier was ik te gast aan tafel bij talkshow “Op Zo’ndag” van JENZ-TV. Het ging natuurlijk over wonen en dan met name over duurzaamheid.

Het is een hot item want het is hoog nodig. Ik heb me er inmiddels in verdiept en we kunnen zo ongemerkt best wat betere keuzes maken. van zonnepanelen, groene daken, tochtvrije voordeuren tot raambekleding gemaakt van petflessen etc.. Ik had echt een leuk lampje bij wat 3D geprint is en ook van gerecycelde petflessen materiaal (te koop bij BMK-Interieurs).

WOON in Zeeland

Ieder kwartaal schrijf ik een kort stukje voor WOON in Zeeland, een magazine over inrichting, huis en tuin. Het magazine wordt door heel Zeeland verspreidt en verschijnt bij iedereen op de mat!