Skip links

Kan jouw kantoor, restaurant of vakantiehuis een nieuwe look gebruiken?

Wil je jouw restaurant (opnieuw) inrichten? De juiste sfeer die past bij jouw onderneming, waar mensen zich fijn voelen en dolgraag terug willen komen. Of heb je een kantoorgebouw en wil je dat de kantoren sfeervoller worden? In een kantoor waar het klopt werken mensen fijner en komt dat ten goede aan de werksfeer en het werk zelf. De receptie is het eerste waar klanten komen en je weet wat ze zeggen over de eerste indruk. En de vergaderruimtes of spreekkamers of de kantine?

Heb je een vakantiehuis in Zeeland en wil je graag dat ik een ontwerp maak voor een nieuwe inrichting. Woon je zelf verder weg en vind je het fijn als ik dingen voor je regel zoals de uitvoering. Spullen inkoop en het vervolgens ga stylen. Denk ook aan de kantine van jouw sportvereniging, de entree van het appartementencomplex waar je woont etc.

Hoe gaat het in z’n werk?

Eerst kom ik bij je langs en bespreken we tijdens een oriënterend gesprek wat je graag zou willen. Daarna maak ik een offerte. Na het akkoord ga ik voor jou aan de slag.

Ik maak een moodboard met sfeerbeelden die we bespreken. Na jouw goedkeuring ga ik verder aan de slag met wat je graag wilt dat ik voor je doe. Een 3D-ontwerp en een 2D-plattegrond met de indeling op schaal. Materialen bepalen en stalen verzamelen. Offertes regelen voor de inrichting. De uitvoering op me neem en de verdere inkoop van accessoires, planten etc. en dan op een afgesproken tijdstip de styling doe.