Skip links

Nieuwbouw? Ik adviseer je graag!

Heb je een nieuwbouwhuis gekocht wat nog in aanbouw is? Dan krijg je met zoveel keuzes te maken. En alles hangt met elkaar samen. Het zijn belangrijke keuzes, want je neemt ze voor een lange tijd. Hoe fijn is het dat er iemand is die met je mee denkt, in jouw woonsmaak. En zou het niet fijn zijn om al je gedachtes visueel te zien in een 3D-ontwerp?

Hoe gaat het in z’n werk?

Vooraf ontvang ik graag de bouwtekening, die zet ik voordat je naar mijn kantoor komt in 3D. Dan kun je gelijk de ruimte ervaren. De vloer is een hele grote basisbeslissing. Twijfel je over welke vloer het mooist staat? Dat zetten we ze er allebei in. Ik kan je ook van alles vertellen over verschillende vloeren, wat is handig en wat minder.

Gaan er meubels mee dan zetten we ze op schaal erin, heb je nog iets nodig dan zoeken we dat erbij. Zo kijken we naar de mooiste en beste indeling, rekening houdend met zichtlijnen. Zijn er nog dingen aan te passen als waar de deur komt of een muurtje wat te verschuiven als dat handiger is voor de ruimte… Vervolgens kijken we naar de kleuren, verlichting, de keuken etc.

Na je bezoek maak ik de tekening verder compleet en stuur in een interieurplan de info over de keuzes waar we het over gehad hebben met 3D-foto’s uit allerlei hoeken.

Alleen brainstormen en een 2D-plattegrond is ook mogelijk: het is ook mogelijk een wat kleiner advies te ontvangen waarin we brainstormen over de keuzes en een indeling met meubels op maat op een 2D-plattegrond maken.

Hulp nodig bij het uitkiezen?

Voel je keuze stress en wil je graag dat ik 3 vloerstalen voor je uit kies… dat kan! Of dat we samen naar de winkels gaan om de mooiste vloer uit te kiezen. Nog meer raamdecoratie bekijken op locatie kan ook. Noem maar op!

Kleurstalen, raamdecoratie en een netwerk aan vakmensen…

In mijn kantoor hangen stalen raambekleding en er zijn veel verschillende houten en metalen jaloezieën, stalen van plissé en duplo en er zijn veel verfkleuren zodat je gelijk kunt zien hoe het bij elkaar staat. Ook heb ik een fijn en goed netwerk opgebouwd van vakmensen die na de oplevering ervoor kunnen zorgen dat bepaalde klussen geklaard worden.