Skip links
Ervaringen

Wat anderen zeggen

Door de jaren heen ben ik al bij veel klanten thuis geweest. Veel van hen hebben hún ervaringen over het advies opgeschreven. Als je een stukje naar beneden scrollt, vind je ze allemaal!

Alle recensies

Dick en Corina uit Kattendijke

Bij de bezichtiging van ons huis zagen wij veel mogelijkheden. Maar ja waar begin je en wat past bij elkaar. Na een paar maanden er wonen gingen we toch maar op zoek naar iemand die ons erbij kon helpen. Suset kwam en heeft een prachtig plan afgeleverd. Kleurgebruik, de indeling en het meedenken ook in materiaal en accessoires is fantastisch. Geen vraag teveel en nu genieten wij al eventjes van het resultaat. Het huis is afgemaakt door mooie gordijnen. Bedankt Suset voor alles wat je voor ons gedaan hebt.

Ybele en Barbara uit Middelburg

We wilden graag de woonkamer opknappen. In grote lijnen wisten we heel goed wat we wilde: gladde muren, het plafond weer netjes maken en de eiken vloer laten opschuren en lichter laten maken. Maar we hadden moeite met het kiezen van de kleuren en ook de verlichting was bar slecht bij ons. Omdat ik al goede verhalen had gehoord besloten we om Suset te bellen en ook om haar advies te vragen.
Suset gaf ons niet alleen het advies waar we om vroegen, maar deelde ook haar andere ideeën met ons. Bijvoorbeeld om de deur in de woonkamer te verplaatsen en om de hele indeling om te gooien. We hebben best wel even tijd nodig gehad om die ideeën op ons in te laten werken. Ook hebben we de indeling even “op proef” omgegooid om het in het echt te ervaren voordat we de sloophamer in de muur zouden zetten. Maar de ideeën van Suset bevielen ons zo goed, dat ze werkelijkheid zijn geworden.
We hebben inmiddels de verbouwing achter de rug, de nieuwe meubels staan op z’n plaats en inmiddels genieten we volop van onze nieuwe woonkamer en indeling. Zonder Suset haar advies hadden we nooit tot zo’n mooi eindresultaat gekomen. We zijn zo ontzettend blij met haar brede advies over de kleuren op de muur, de kleur van de vloer (ze beveelt ook meteen vakmensen aan) de indeling van de woonkamer, het advies over verlichting en de raambekleding die ze ook zelf heeft geleverd. Iedere dag kijken we weer om ons heen en denken dan: is dit echt ons huis? We gaan er nog heel lang van genieten en kunnen Suset iedereen aanbevelen!!

J. Pleijte, Franchise Manager Internationale Meubel Groep

Met al je enthousiasme, creativiteit en inzicht heb je ons bedrijf voorzien van een prachtige multifunctionele ruimte. Deze zeer geslaagde metamorfose nodigt onze collega’s en relaties nu al uit juist in deze ruimte elkaar te ontmoeten.

We zijn dan ook ontzettend blij met het eindresultaat, dank je wel Suset!

Shelly en Rodrik uit Kapelle

Suus heeft voor ons voorafgaand aan een flinke verbouwing een voorontwerp gemaakt van de benedenverdieping. Suus is fijn in de communicatie, stipt en sluit op een prettige manier aan op de eigen ideeën. Naast het ontwerp kon Suus ook de gordijnen verzorgen. Wat ons betreft zeker een aanrader, dit is de kers op de taart geworden. Wij kunnen Suus iedereen aanbevelen.

Van Hilst Koffie en Thee uit Oostkapelle

Na een hele tijd twijfelen hoe wij de woonkamer opnieuw moesten gaan inrichten, besloten wij Suset te vragen ons te helpen. We kwamen er zelf toch niet goed uit. Door de gezellige sfeer en adequate oplossingen die Suset aandroeg, hadden wij na 1 dagdeel alles rond en de volgende dag had Suset alles keurig op een rijtje gezet in een uitgebreid plan, compleet met kleuradvies, winkeltips, allerlei meubels, verlichting etc. Aanrader dus! Erg blij mee.

Els uit Middelburg

Zo blij met de inrichting van onze nieuwe woning! Suset heeft ons hiermee super goed geholpen!! Na een middagje samen met haar rond de tafel te hebben gezeten heeft ze voor ons een uitgebreid interieurplan gemaakt. Alles is daar in verwerkt, van de kleuren op de muren tot de meubels, verlichting, vloerkleden en Raambekleding.

Evelyn uit Vlissingen

We wilden de woonkamer veranderen maar kwamen zelf niet op een goede indeling voor de woonkamer. Uiteindelijk maar besloten om Suus & Sold te bellen. Suset heeft hele goede ideëen aangedragen en die oplossingen bedacht die wij zelf nooit zouden verzinnen. Fijn ook alle kleurenstalen zodat je meteen kunt zien hoe de kleur matcht. Ook hele goede tips voor verftechnieken e.d. ontvangen. We ontvingen na afloop een heel uitgebreid interieurplan met advies, foto’s, waar te koop, tips e.d. Ik raad het iedereen aan. Een hele sympathieke vrouw en het bespaart zoveel twijfel, tijd en keuzestress.  Bedankt!

Anky uit Middelburg

Hoi Suset, wat een tips en adviezen heb je ons gegeven! We hebben ze opgevolgd en hoewel nog niet alles binnen is, wordt ons huis langzamerhand een “thuis”. Ik vond t heel gezellig en zeer interessant om jou aan t werk te zien. Voor elk probleem(pje) had je gelijk een oplossing. Geweldig!

Super bedankt en ik ga je zeker aanbevelen!

Groetjes, Anky uit Middelburg

Antoinette uit Middelburg

Beste Suset, super leuke ervaring om met jou rond de tafel te zitten. Je luisterde goed wat ik wel maar ook wat ik niet wilden, je klam met heel wat kleuradviezen en ideeen voor wanddecoratie. We gaan daar ook zeker mee aan de slag. Dank je wel dat je mij net even dat laatste duwtje hebt gegeven.

Frederique uit Duitsland

Een 2e huis kopen in Middelburg, terwijl je zelf niet in de buurt woont? Dan is een goed interieuradvies, maar zeker ook iemand met een vertrouwd netwerk aan goede handwerkers de ideale oplossing. Suset heeft ons een op maat interieuradvies gegeven en heeft voor ons de renovatie aktiviteiten professioneel en kritisch begeleid! Zonder haar professionele hulp en doortastendheid waren we nooit zo snel met de renovatie klaar geweest. Het resultaat is een fantastisch, mooi, gezellig en knus huis waar wij ons heel prettig voelen. Suset je bent goud waard!

Wilfried uit Duitsland

Unproblematisch renovieren ohne jederzeit vor Ort sein zu müssen? Komplett service für Planung, Beschaffung und Koordination und Aufsicht? Wenn das gesucht wird dann ist Suset die beste Wahl. Excellente und 100% vertrauensvolle Umsetzung und Unterstützung. Bedankt en groetjes Wilfried, Köln

Vivian en Michael uit s’-Heerenhoek

Nadat we op vrijdag online waren gegaan stroomden de afspraken voor een bezichtiging binnen. Op maandag waren er twee bezichtigingen gepland en ook voor dinsdag stonden er weer twee op het programma. Die hebben het huis nooit gezien want de tweede kijkers hebben ons huis gekocht!

Heel erg bedankt voor je adviezen, ze hebben er naar onze mening zeker toe bij gedragen dat de verkoop zo soepel is verlopen.

Tanja uit Kappelebrug

Hi Suset, wat een weekend … na jouw bezoek en super advies zijn we gisteren naar Morres en Pot gegaan. En !!! Ik denk dat we al (bijna) de juiste zetel met voetenbankje gevonden van Montèl in een cognac kleur. We zitten vol ideeën na jouw inspirerend bezoek. Dank je wel!! Je bent een topper! Groetjes en nog een fijne zondag!

Yvonne en Harry uit Middelburg

Hoi Suset, Gisteren ben je bij ons langs geweest en dat was heel gezellig. Onze inrichting van de woonkamer is niet eens zo slecht maar mist toch wat pit. We hebben aangegeven waar we niet tevreden over zijn en je hebt goede tips gegeven over kleur, raambekleding, accessoires, lampen en andere iets meubelopstelling. We zijn gelijk aan de slag gegaan, de schilder gebeld en ze komen volgende week de maten opnemen voor de houten jaloeziën. We zijn benieuwd naar het eindresultaat en houden je op de hoogte! Groetjes Yvonne en Harry

Jan en Ingrid uit Middelburg

Hoi Suus,

Wat was het fijn dat je langskwam, om ons inzicht te geven in ons huis. De kleuren, de meubels hoe alles zou kunnen staan. Ik heb de verschillende verfkleuren. Hopelijk zie je het resultaat over een poosje. Bedankt en tot gauw.

Paul en Annelies uit St. Jansteen

We waren al jaren van plan onze woonkamer te renoveren. Een hele klus waar we erg tegenop zagen en over het resultaat hadden we elk een verschillende mening.

Na wat zoeken op internet, kwamen we bij Suus&Sold terecht. Met behulp van Suset hebben we beslissingen genomen, waar we zelf niet opgekomen waren. Ze denkt met je mee, neemt onzekerheden weg en heeft goede ideeën. Op dit moment zijn we volop aan ‘t verbouwen, via app kunnen we haar altijd bereiken. Ze is enthousiast! Kortom een fijne steun in de rug, bij een toch wel grote verbouwing van onze woonkamer. Het wordt erg mooi, we kunnen er weer jaren tegenaan!

Suus&Sold, een echte aanrader!

Ronnie en Marcelle uit Middelburg

Voor een voor ons nog te bouwen woning hebben wij een adviesgesprek gehad met Suset. Het resultaat is dat we de woonkamer anders gaan inrichten en dat we nu samen op 1 lijn zitten vwb de indeling wat bij ons een discussiepunt was. Suset heeft onze ogen geopend voor wat er allemaal mogelijk is qua kleuren en soorten meubels om je huis extra sfeer te geven.

Klara uit Arnemuiden

Hoi Suset,

Bedankt voor je adviezen en tips voor ons nieuwe huis, Goed kleuradvies voor op de wanden, en tips waar je allerlei dingen kan kopen. Wij gaan op zoek naar die ene bank, welke kleur het gaat worden? Ik denk groen of toch grijs, we komen er wel uit..

Groetjes, Klara

Tom en Nicole uit Heinkenszand

Suset is onlangs voor de tweede keer bij ons langsgeweest nadat ze in 2015 ook al eens bij ons is langs geweest voor interieuradvies. Ze heeft ons toen erg goed op weg geholpen met het aanpassen van ons interieur in de woonkamer. Deze keer wilden we o.a. advies betreffende licht en daardoor meer sfeer in huis, en ook nu kwam ze weer met erg goede ideeen. Het leuke vinden wij is dat ze middels de iPad direct wat producten en ideeen laat zien en deze later ook per mail toestuurd. Bovendien weet ze ook veel leuke adresjes in de buurt waar je leuke spullen kan kopen. Wij vinden Suset absoluut een aanrader!

Rob en Ineke uit Vlissingen

Wij zijn verhuisd van een vrijstaand huis naar een appartement. Daar heeft Suset ons fantastisch bij geholpen. Ze luisterde goed naar onze wensen, dacht mee en deed veel voorbereidingswerk. Ze heeft goede ideeën, kan ook uitleggen waarom ze een bepaalde keuze maakt en wil je niet onnodig op hoge kosten jagen. Suset is zelfs bereid om op haar vrije dag je te helpen en met je mee te denken. We wonen nu, met veel plezier, veertien dagen in ons appartement, waar het heerlijk binnenkomen is en er een fijne warme sfeer hangt. Chapeau voor Suset!

Familie Kole uit Wemeldinge

Beste Suset,

Bij deze eindelijk ons stukje voor op je site. Eind vorig jaar hebben wij contact met je gezocht om mee te denken over onze woonkamer. Deze wilden we gaan verbouwen tot een warme sfeervolle woonkamer maar vooral ook de ruimte zo praktisch mogelijk indelen. Hierbij konden we wel wat ideeën en tips gebruiken. Ideeën en tips had je genoeg! Ook aan inspiratie ontbrak het niet. Zelf werden we ook meteen enthousiast. Vele appjes, belletjes en foto’s versturen heen en weer volgden. Altijd kwam er snel een antwoord van jouw kant.  Ook breidde de verbouwing steeds meer uit en werd jij en wij steeds enthousiaster. Uiteindelijk hebben we een afspraak gemaakt om samen met jou naar La Vaca in Middelburg te komen om daar alle ideeën neer te leggen en dmv allerlei stalen zo ongeveer het hele interieur incl vloer bij elkaar te zoeken.

Nu zijn we de nodige maanden verder en het resultaat is verbluffend! We hebben niet alleen meer ruimte gecreëerd maar ook ontzettend veel sfeer! Heel modern met een betondesign vloer maar warm aangekleed met een enorm vloerkleed, walnoothout in de meubelen verwerkt en tegen de muur. Fantastische verlichting en de gordijnstroken met de Dupli maken het helemaal af.

Suset, ontzettend bedankt voor al je tijd, hulp en expertise!

Judith uit Middelburg

Wij hebben voor onze nieuwbouw woning een adviesgesprek met Suset gehad. Het gesprek was prettig en ze inventariseerde welke onderwerpen wij wilden bespreken en deze zijn ook allemaal aan bod gekomen. Ze heeft ons van goed advies voorzien; zowel algemeen als specifiek over producten en waar deze te bekijken en eventueel aan te schaffen. Na het gesprek heeft ze ons nog een kort verslag gestuurd de adviezen en met ‘shopping-tips’ en ook na het gesprek hebben we op aanvraag nog informatie gekregen via de mail. Al met al een goede investering en zeker de moeite waard!

Ellen en Hans uit Hoedekenskerke

Goedemorgen Suus,

Heel hartelijk bedankt voor het helpen zoeken naar het mooiste plaatje voor ons huisje. Wij zijn blij dat we het ook meteen eens zijn geworden over de keuzes die we gaan maken. Het was inderdaad ook wel een soort van “mediation”, op de meest gezellige manier, wat hebben we veel gelachen…heerlijk!! We kunnen hiermee een start maken met de verbouwing en hebben dankzij jouw het eindresultaat voor ogen. Ik zal je zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen, je bent super!! Onze overbuurvrouw zal je ook raadplegen voor haar prachtige nieuwe huis. Misschien dat ik in de toekomst nog wel eens een beroep op je zal doen!

Veel warme groetjes

Linda uit Middelburg

Hoi Suset,

Na ons gesprek is ons nog nieuw te bouwen huis tot leven gekomen. We vonden het moeilijk ons voor te stellen hoe het geheel eruit zou gaan zien. Daar heb je ons heel goed bij geholpen. We komen zeker bij je terug.

Met vriendelijke groet,

Linda

Danielle en Robert uit Kapelle

Hallo Suus,

Hierbij onze feedback op jou advies. We hebben je bezoek aan ons als heel fijn ervaren. We voelden ons meteen vertrouwd met je en er was een ” klik”. Je bent open en eerlijk in je advies zonder daarbij bot te zijn. Omdat we ons prettig bij je voelde, hadden we ook vertrouwen in je advies. Je leek meteen te begrijpen wat onze stijl is en wat we mooi vinden. Je bent enthousiast en dat slaat meteen over op ons. Nog diezelfde middag zijn we de verf gaan kopen en gingen we aan de slag. Onze tussendoor vragen werden door jou ook meteen beantwoord, wat we erg fijn vonden.

We zijn nog niet klaar en nog niet alles is aangeschaft maar we hebben het idee dat met vrij “kleine” en niet al te dure oplossingen/veranderingen we toch een andere sfeer kunnen krijgen.

Heel hartelijk dank voor nu. Ik denk dat we je advies weer vragen bij het veranderen van onze slaapkamer.

Janneke uit Oudelande

Onze ervaring met Suset is heel goed. Een warm en prettig persoon. Binnen een half uur praten gaf ze ons al gedetailleerd advies en kwam zij met suggesties over de herinrichting van onze woonkamer. Ook na maanden heeft zij ons het juiste duwtje in de rug gegeven met kleuradviezen. Inmiddels hebben wij onze woonkamer ingericht zoals zij heeft bedacht en het bevalt ons uitstekend! Heel leuk om van haar te leren ‘out of the box’ te denken. En ook niet onbelangrijk: geen onnodig dure dingen die moeten worden aangeschaft; spullen van Leen Bakker kunnen ook prima worden gecombineerd.

Kortom, de investering meer dan waard!

Groetjes, Janneke

Peter en Nel

Op de woonexpo in Goes 18 maart jl maakte ik kennis met Suzet. We hadden meteen een klik, en zij begreep precies de voorkeur voor kleuren en matrialen.Wij hadden een afspraak gemaakt om bij ons thuis te komen om het verder uit te diepen. Dit verliep bijzonder plezierig. Wij gaan nog verder met uitzoeken samen met Suzet, zij zal ons steunen en helpen met uitzoeken,zodat ons nieuwe huis er straks helemaal mooi en in balans uit komt te zien. Bedankt tot nu toe Suzet voor de fijne samenwerking.

Groetjes, Peter en Nel

Jorge en Ida uit Utrecht

Hoi Suset, Je hebt ons super op weg geholpen, zowel met de indeling als met de kleuren en accessoires. Heel fijn dat je zo snel begreep wat onze wensen waren en die meteen kon omzetten in een plan waarbij je rekening hield met ons budget en gezinssituatie. We zijn er al flink mee aan de slag en zijn blij met elke verandering die we hebben doorgevoerd. We houden je op de hoogte van het resultaat. Heel erg bedankt voor je adviezen en ideeën en fijn dat ik je bij twijfel nog even kan contacten. Groetjes Jorge en Ida

Marloes

Na een heerlijke middag brainstormen over de indeling van ons nieuwe huis met jou zijn Lorenzo en ik enthousiast! In alle rust heb je mij onze ideeen en woonwensen laten vertellen en daaraan voegde jij jouw kennis toe. Je gaf veel tips, stof om over na te denken en tips waar we daadwerkelijk iets me kunnen. Vele daarvan zijn simpel te realiseren!We hebben al zin om de muren te gaan verven in de kleuren die naar boven kwamen uit je kleurenpalet. Je advies daarin kende geen grenzen. Aan bod kwam gelijk de raamdecoratie, lampen, vloerkleden, stoelen enz. Iets waar we naartoe kunnen gaan werken!We zijn benieuwd naar de 3D tekening die je gaat maken, we kijken ernaar uit.

Onno en Annebeth uit Middelburg

Hoi Suset, Je bent zojuist op bezoek geweest en heb net mij eigen ‘mood-board’ uitgewerkt. Wat een inspiratie heb je ons gegeven! En je had na een uurtje gelijk ‘de smaak te pakken’ 😉 Wat geweldig leuk om zo samen te brainstormen over de stijl die we hebben en de richting waarop we willen gaan om van bestaande spullen, aanvullend met nieuwe ideeën, een mooi geheel te maken. Bedankt voor je advies en we zullen je zeker aanraden bij mensen die ook zoeken naar een goed interieuradvies!

Marnix en Daphne uit Koudekerke

Beste Suset,

Het was precies zoals ik me al die weken verheugd had op je komst. 2,5 uur praten over interieur; ons interieur. Je enthousiasme en openheid maakte dat het ontspannen was vanaf het moment dat binnenstapte. Het enige nadeel is dat ik er (extra) hebberig door ben geworden. Ik durf je te beloven dat we je voor het nieuwe jaar een berichtje sturen en ik zou het erg leuk vinden als jij dan persoonlijk de na-foto’s komt maken!

Alle goeds met je prachtige bedrijfje!

Lieve groetjes,

Marnix en Daphne uit Koudekerke

J. & R. uit Goes

Hallo Suset,

Je hebt ons geweldig geholpen met het opnieuw inrichten van onze woonkamer. Nadat je geweest bent voelden wij ons beter thuis in ons eigen huis. Andere kleur op de muur de meubels omgezet wat accessoires toegevoegd verlichting aangepast (eigen lampen van zolder gehaald) en dat allemaal op één middag. Nu nog op 10 december naar Intratuin in Koudekerke een paar potten en planten kopen. Fijn dat je daar die middag ook bent.

Nogmaals hartelijk dank.

Jack & Janneke uit Middelburg

Goedemiddag Suset,

Het heeft even geduurd maar het is dan ook niet niks: “even het huis renoveren”!! Maar we zijn reuze trots op het eindresultaat. Jij hebt ons vorig jaar om deze tijd de eerste duw in de rug gegeven….. en daarna ging het snel. We hebben de hele benedenverdieping aangepakt. Sinds een paar weken wonen we nu in ons nieuwe huis naar volle tevredenheid! Als je het leuk vindt om het eindresultaat te komen bewonderen ben je van harte welkom!

Veel plezier en succes in je werk. We hopen dat je andere mensen net zo blijft inspireren als dat je ons hebt gedaan!

Groeten van ons allebei, Jack en Janneke

Anne uit Kapelle

Gisteren zijn de muren gesausd en het is werkelijk prachtig. Zelfs de schilders waren er weg van.  Het wordt nu meer een thuis. Ik ben echt blij met de gekozen kleur. Bedankt daarvoor! Ik zal je binnenkort wat foto’s toesturen !

Groetjes, Anne

Lisa en Ivo uit Nieuwdorp

Super dat je bij ons wilde zijn vandaag. We hebben veel inzichten gekregen en heel veel ideeën! We hebben er echt wat aan gehad en zullen je zeker aanbevelen bij andere mensen. Wat een gezellig mens ben je. We zullen zeker blij zijn met het eindresultaat. Nu nog een flinke tijd verbouwen!

Judith uit Middelburg

Hoi Suset,

Je bent bij ons geweest om interieuradvies te geven en daar ben ik erg blij mee. Je luisterde goed naar wat ik (vooral niet) wilde en desondanks heb je ons goede tips en kleuradviezen gegeven. We zijn 2e paasdag heel burgerlijk meubels wezen shoppen. En we zijn naar Hoorn afgereisd voor de bank die je adviseerde. We hebben hem besteld! Ook de raambekleding in een andere kleur was echt een eyeopener voor me, ik had daar zelf nooit aan gedacht.

Bovenal staat dat ik ervaren heb dat je zo puur en eerlijk met je klanten omgaat dat het haast voelt als familie… #goedbenje!!

Elma uit Goes

Een paar weken geleden is Suset bij mij aan huis geweest. Ik ben al een aantal jaar niet tevreden met mijn woonkamer.

Ze gaf een aantal handige tips gegeven waar ik zelf niet opkwam, zoals de bank en lamp verplaatsen, een kleurtje op de muur.

Daarna zijn we samen accessoires gaan shoppen. Suset wist heel goed wat er bij mijn meubels/stijl past maar leerde mij ook op een andere manier naar interieur kijken. Ze durft kleuren en stijlen te combineren, waardoor ik een heel mooi effect in mijn woonkamer heb gekregen.

Noor uit Middelburg

Hoi Suset,

Nadat je ons in 2013 hebt geholpen met het inrichten van de woonkamer waren we zo tevreden dat toen we de slaapkamers wilden opfrissen we meteen weer je hulp hebben ingeroepen. Na je bezoek van 2 uurtjes waarbij we kleuren voor de muren en voor op de vloer hebben uitgezocht en jij diverse tips hebt gegeven voor meubels en accessoires konden we aan de slag. De vloer en de muren zijn klaar en we zijn weer erg blij met de gemaakte keuzes. De komende tijd gaan we in de weer met de verdere aankleding. Inspiratie genoeg dankzij jou en mocht de inspiratie op zijn dan weten we je te vinden. Bedankt!!!

Michel, Feline en Kim uit Koudekerke

Hoi Suset,

Je bent een poosje terug bij ons op bezoek geweest om samen met mij te kijken naar een leuke en gezellig inrichting voor mijn woonkamer en serre. En wat kwamen er fijne tips naar voren waar we zeker wat mee kunnen gaan doen. Het voelde eigenlijk direct bij binnenkomst goed. Je speelde in op mijn wensen en je wist al gauw wat voor smaken hier bij hoorde. We sturen zeker binnenkort foto’s op wanneer we klaar zijn met de verbouwing van de serre. Ik zal je zeker aan raden wanneer mensen tegen iets aan lopen wat betreft inrichting van je woning. Je hoort nog van ons…

Groetjes Michel, Feline en Kim uit Koudekerke

Audrey en Erik uit Vlissingen

Beste Suset,

Wij hebben vorige week een heel fijn en gezellig gesprek met je gehad waarin je ons veel tips en ideeën hebt gegeven! Super dat je eerst een kijkje kwam nemen in ons nieuwe huis, zo was het voor jou ook makkelijker praten en kreeg je nog meer leuke ideeën.

Wij hebben contact met jou opgenomen omdat wij gaan samenwonen en wij ons nieuwe huis graag sfeervol en warm willen inrichten terwijl het huis zelf best strak en modern is. Daarbij hebben wij beiden al eigen meubels en wij vinden het zelf best moeilijk om er straks een mooi geheel van te maken en om de huidige meubels te combineren met nieuwe meubels.

We kunnen na ons gesprek en alles wat je ons daarbij hebt laten zien nu gericht gaan zoeken naar nieuwe meubels i.c.m. onze eigen meubels want we hebben zeker heel veel inspiratie opgedaan door ons gesprek!

Je hoort het als we straks in ons nieuwe huis zitten en willen je dan heel graag het resultaat laten zien!

Groetjes Audrey en Erik, Vlissingen

Anja uit Middelburg

Beste Suset,

Je vroeg me een reactie in te sturen wat we van je bezoek vonden. Dat doe ik natuurlijk graag. In het begin vonden we het best eng want het is toch best een stap om iemand anders te vragen om interieuradvies te komen geven. Toen we eenmaal besloten hadden dat we het wilden kon je gelukkig gelijk diezelfde week nog komen. Want toen konden we niet meer wachten. We voelden ons snel op ons gemak bij je. Je vroeg ons eerst wat we graag wilden en wat voor meubels we wilden behouden. Daarna gaf je een heleboel tips om onze woonkamer gezelliger en sfeervoller te maken. De foto’s die je liet zien maakten ook echt duidelijk wat je bedoelde. Fijn dat je ze gelijk naar ons gemaild hebt, die kunnen we goed gebruiken om in een winkel duidelijk te maken wat we zoeken. Suset, het was fijn en gezellig. We gaan gelijk deze week nog aan de slag. De na-foto’s voor je site volgen z.s.m.

Groetjes Anja, Middelburg

Koos en Margriet uit Tholen

Goedemorgen Suset,

U bent in de vakantie bij ons geweest, en u heeft ons toen van heel goed advies voorzien. Wij hebben dan ook uw aanbevelingen opgevolgd en onze woonkamer ziet er nu geweldig uit.

Even ter herinnering: Wij wonen in Tholen, en onze woonkamer was door de jaren heen een beetje rommeltje van kleuren en stylen geworden. In het begin bestond alles uit Zwart en Terra kleuren. Toen u bij ons was, hadden wij verder groene eethoekstoelen, en een kersenhouten kastje. Het tafelblad van de eethoek was berkenhout. De kozijnen waren licht groen. En onze lamellen waren nog steeds terra/cognac kleur. Tijdens ons onderhoud, verschilden wij nog wat van mening over uw aanbevolen horizontale witte lamellen van 7 cm. Wij hebben deze toch aangeschaft, en is werkelijk fantastisch.

Ik zal u wat e-mails sturen met foto’s van de oude situatie, en van de nieuwe situatie. De eerste paar foto’s bijgevoegd van de oude situatie. Meerdere volgen in nieuwe mails.

Met vriendelijke groeten,

Koos en Margriet, Tholen

Sabine uit Oostburg

Dag Suset,

Dank je wel voor je bezoek afgelopen vrijdag en voor alle tips. Wat ging de tijd snel… En ik sta te popelen om ermee aan de gang te gaan. Ik zal niet alles in een keer kunnen realiseren, maar het begin is gemaakt. Als eerste ga ik nu op zoek naar mijn keuken (maar het plaatje heb eigenlijk al in mijn hoofd). En ik zie nu dat de krukjes bij Ikea ook nog verkrijgbaar zijn. Super, die ga ik alvast aanschaffen. Ook ga ik binnenkort een kijke nemen bij dat winkeltje in Groede om wat verfstaaltjes te halen. Ik heb de website bekeken van Painting the past. De reacties in het gastenboek zijn ook vol lof. De tinten zijn ook erg mooi en zacht. Dat moet de Finisching Touch worden.

Ik hou je zeker op de hoogte van het verloop en hoop dat we t.z.t. de keuken kunnen inwijden en gezellig wat kunnen drinken aan de bar op de Ikea krukjes.

Groetjes,

Sabine, Oostburg

Kathleen uit Aardenburg

Dag Suset,

We zijn heel blij met het rapport, zeker voldoende uitgebreid en adviezen waar we ook echt iets mee kunnen. Patrick is helemaal weg van de lampen die je adviseert, ik ook hoor trouwens. Of we alles kunnen realiseren zoals op de 3D staat, hangt natuurlijk af van ons budget wat we nog overhouden na de verbouwing. Maar sowieso voldoende ideeën om mee aan de slag te gaan, nu of in de toekomst. De horizontale lamellen zijn prachtig. We zijn er nu van overtuigd dat op jouw advies de bank en de eettafel moet blijven staan. Het geheel ziet er prachtig uit. Binnenkort hebben we weer een afspraak met de keukenzaak (we zitten te wachten op een telefoontje) en kunnen we het rapport meenemen. Zo ziet zij ook een het totale plaatje.

En natuurlijk mag je onze reacties gebruiken voor op je site. Dat is alleen maar terechte reclame voor jezelf. Wij hebben ook bepaald nu dat je de reis naar ons niet moet overdoen. We hebben eigenlijk geen vragen meer. Ik denk dat het goed is geweest dat je eerst bij ons langs bent geweest vooraleer je aan de slag bent gegaan.

Groetjes,

Kathleen, Aardenburg