Skip links

Je huis sneller verkopen? Kies voor verkoopstyling.

Je woning komt of staat te koop; dat is vaak een spannende gebeurtenis. Suus & Sold is gespecialiseerd in verkoopstyling van woningen. Verkoopstyling is een inmiddels bewezen instrument om huizen sneller en voor een betere prijs van eigenaar te laten veranderen. Dit kan een doorslaggevende factor zijn in de verkoop van jouw huis!

Waarom verkoopstyling?

Een bezichtiging van een te koop staande woning moet de ruimte bieden om tot de verbeelding van een potentiële koper te spreken en zo de fantasie te prikkelen. Suus & Sold kijkt door de ogen van de koper en zorgt ervoor dat je huis aantrekkelijk is voor een zo groot mogelijk publiek. Als er bij de eerste bezichtiging een klik is, een gevoel van “thuiskomen”, dan is de kans op succes een stuk groter!

Het juiste moment…

Een goed moment om Suus & Sold in te schakelen is bij de eerste gedachte aan de eventuele verkoop van jouw of jullie woning. Je wilt namelijk een goede indruk op de makelaar maken, zodat hij of zij de juiste waarde van je bezit kan bepalen. Daarna kan de makelaar aantrekkelijke foto’s in de brochure en op het internet plaatsen. Het is echter nooit te laat voor verkoopstyling; mocht de verkoop van je huis niet zo vlotten, dan is ook dat een moment om mij in te schakelen.

Werkwijze

Tijdens een afspraak bij je thuis lopen wij samen door de woning en worden er tips en adviezen gegeven om het huis beter verkoopbaar te maken.  Hier kun je gemakkelijk mee aan de slag. Vind je het fijner als wij helpen met de uitvoering van de adviezen dan kan dat natuurlijk ook. Voor een afgesproken budget kan ik accessoires kopen en de ruimte stylen. Als er kleine klussen gedaan moeten worden zoals schilderen of iets repareren dan kan dat geregeld worden. Als er tijdelijk spullen opgeslagen moeten worden dan kunnen wij daarvoor zorgen.