Skip links

Wil jij ook zo’n sfeervol huis? Kies dan voor interieuradvies!

Heb je een nieuw huis gekocht of wil je meer sfeer in je huidige huis? Wil je eenheid en dat het bij elkaar past…Wil jij iets veranderen aan je woonkamer maar weet je niet wat precies? Ga je vol goede moed naar een woonwinkel maar dan zie je zoveel moois en kun je niet kiezen?

Graag geef ik tips zodat je gericht op pad kunt gaan. Je weet dan binnen welke kleuren je kunt kiezen om het een geheel te laten zijn. Je weet welk formaat bank het beste past, of hij beter op pootjes kan ivm de ruimte etc. Hoe het met de verlichting van je ruimte zit, welke combinaties van licht je het beste kunt maken. Verder weet je hoe je je muren kunt aankleden etc.

Hoe gaat het in z’n werk?

Van te voren vraag ik je wat foto’s te verzamelen van interieurs die je mooi vindt. Ik kom bij je thuis op bezoek; samen bespreken we wat je graag wilt. Het belangrijkste is dat er met je mee gedacht wordt in jóuw woonsmaak, zodat je helemaal happy kunt zijn in je eigen huis. We kunnen kijken naar de indeling, de vloer, raambekleding. Misschien een mooie kleur op de muur… uit de vele kleurstalen kiezen we de mooiste. Ook kijken we naar de verlichting, wat is de beste plaats en wat voor soort licht, welke lamp? Veel mensen vinden het kiezen van een mooie lamp best moeilijk. En de vensterbank, wat zet je daar nou leuk op? Alles wat ik je heb laten zien en wat je wilt onthouden sla ik op in een document, zo bouwen we het interieurplan op.

Zelf aan de slag? Of graag een beetje hulp?

Na het bezoek kunt je zelf aan de slag om je interieur om te toveren in een ruimte waarin jij je fijn voelt. Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk. Er kan bijvoorbeeld ook werk uit handen worden genomen. We kunnen samen winkelen of er kan binnen een afgesproken budget aankopen gedaan worden. Bepaalde klussen kunnen worden geklaard, zoals schilderen, ophangen van lampen/schilderijen of andere kleine klussen. Is er bijvoorbeeld een schilder, behanger of stukadoor nodig dan kan het eerste contact gelegd worden.

Voordelen onafhankelijk interieuradvies

In grote woonwinkels komt het voor dat er een stylist gratis thuis komt om adviezen te geven. Zij prijzen vervolgens uiteraard de artikelen aan die in hun winkel te koop zijn. Maar hebben zij wel het mooiste behang, of de hipste verfsoorten? Is een zelfde soort stoel ergens anders niet veel goedkoper te krijgen? Het voordeel van een onafhankelijk interieuradviseur is dat deze niet gebonden is aan één winkel en juist kan kiezen uit alle prachtige dingen die in verschillende winkels of op internet te vinden zijn.